Tocană de curcan cu legume rădăcinoase

Tocană de curcan cu legume rădăcinoase
Tocanita de curcan cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1502 calorii. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați țelină, napi, ceapă medie-mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană de curcan cu aragaz lent cu muștar și legume rădăcinoase, Tocană la cuptor cu legume rădăcinoase, și Tocană de miel cu legume rădăcinoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Rumeniti coapsele de curcan: Incalziti cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez pe aragaz. Spălați și uscați bucățile de curcan. Lucrând în loturi, dacă este necesar, rumeniți coapsele de curcan, mai întâi cu pielea în jos, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Presărați coapsele cu puțină sare în timp ce le rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Gatiti ceapa si telina: odata ce coapsele s-au rumenit, scoateti-le din tigaie si puneti-le intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și țelina în oală. Gatiti aproximativ 5 minute sau cam asa ceva, pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se rumeneasca la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați coapsele de curcan, sarea, jumătate din stoc: întoarceți coapsele de curcan în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați 2 lingurițe de sare și jumătate din stoc. Se aduce la foc mic, se scoate de pe aragaz și se dă la cuptor, acoperit, timp de o oră și cincisprezece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Adăugați restul de legume și stocul rămas: după o oră și cincisprezece minute, scoateți din cuptor și adăugați restul de legume—morcovi, napi, rutabaga și cartofi, ierburile și restul stocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Reveniți la cuptor, acoperit și gătiți până se înmoaie, încă 45 de minute sau mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Scoateți carnea din coapsele de curcan, reveniți la tocană: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Scoateți coapsele de curcan din tocană și puneți-le într-un castron pentru a se răci. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea de pe oase. Aruncați oasele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură (aproximativ 1 1/2 inci bucăți) și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Se presară piper negru și se adaugă mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca rotund iaz Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Primitor și abordabil, buchetul pregătește palatul cu arome de jubileu de cireșe, fructe de pădure roșii pudrate cu cacao și indicii subtile de condimente. Condus de fructe roșii, intrarea suplă tachinează cu note strălucitoare de cireșe proaspete și lemn dulce, ducând imediat la note mai întunecate și mai cărnoase. Acest Cabernet plin de corp arată un echilibru frumos de fructe, acid, condimente și tanin. Notele pământești de podea de pădure, ciocolată neagră și salvie persistă pentru un finisaj complet, dar remarcabil de moale.Amestec: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista