Tocană de crustacee cu Chorizo și Rouille

Tocană de crustacee cu Chorizo și Rouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de crustacee cu Chorizo și Rouille. Această rețetă servește 4 și costă 6,17 USD pe porție. O porție conține 989 calorii, 47G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, vin, suc de scoici îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană de năut-anghinare cu Rouille, Tocană de pește de vară cu rouille, și Tocană De Crustacee De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați chorizo și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Transferați pe o farfurie.
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
5
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vinul și usturoiul tocat și gătiți până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
VinVin
7
Adăugați chorizo, suc de scoici, roșii zdrobite și cimbru și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Suc De ScoiciSuc De Scoici
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CimbruCimbru
8
Între timp, tăiați o bucată de 3 inci din baghetă și tăiați crusta. Înmuiați bucata de pâine fără crustă sub apă curentă, apoi strângeți pentru a îndepărta excesul de apă. Într-un robot de bucătărie, curățați pâinea înmuiată cu maioneză, ardei roșii, căței de usturoi zdrobiți și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ardei RoșuArdei Roșu
MaionezăMaioneză
BaguetteBaguette
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Tăiați bagueta rămasă în felii de 1/4 inch și aranjați pe o foaie de copt. Se fierbe aproximativ 3 minute, întorcându-se o dată, până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Adăugați creveții și scoicile în tigaie și fierbeți până când sunt fierte. Se amestecă 1/2 cană de rouille și ardeiul negru. Condimentați tocanita și restul de rouille cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întindeți rouille pe crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
13
Serviți tocanita în boluri puțin adânci, garnisite cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Recomandarea vinului: ross-ul bogat și pământesc din Provence se potrivește deosebit de bine cu tocanele de crustacee. Căutați Domaine Jean Bagnis l ' Estandon Ros din 1996.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista