Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de crustacee cu Chorizo și Rouille. Această rețetă servește 4 și costă 6,17 USD pe porție. O porție conține 989 calorii, 47G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, vin, suc de scoici îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană de năut-anghinare cu Rouille, Tocană de pește de vară cu rouille, și Tocană De Crustacee De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați chorizo și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Transferați pe o farfurie.
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
5
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vinul și usturoiul tocat și gătiți până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Vin
7
Adăugați chorizo, suc de scoici, roșii zdrobite și cimbru și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Suc De Scoici
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cimbru
8
Între timp, tăiați o bucată de 3 inci din baghetă și tăiați crusta. Înmuiați bucata de pâine fără crustă sub apă curentă, apoi strângeți pentru a îndepărta excesul de apă. Într-un robot de bucătărie, curățați pâinea înmuiată cu maioneză, ardei roșii, căței de usturoi zdrobiți și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ardei Roșu
Maioneză
Baguette
Piper Cayenne Măcinat
Pâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
10
Tăiați bagueta rămasă în felii de 1/4 inch și aranjați pe o foaie de copt. Se fierbe aproximativ 3 minute, întorcându-se o dată, până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Adăugați creveții și scoicile în tigaie și fierbeți până când sunt fierte. Se amestecă 1/2 cană de rouille și ardeiul negru. Condimentați tocanita și restul de rouille cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Sare
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Întindeți rouille pe crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Serviți tocanita în boluri puțin adânci, garnisite cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Recomandarea vinului: ross-ul bogat și pământesc din Provence se potrivește deosebit de bine cu tocanele de crustacee. Căutați Domaine Jean Bagnis l ' Estandon Ros din 1996.