Tocană de creveți și Feta
Tocană de creveți și Feta este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Rețete similare sunt Tocană De Miel Grecească Cu Feta, Tocană de năut condimentată cu pâine prăjită Feta, și Tocană De Vinete, Dovlecei Și Roșii Cu Quinoan Și Feta.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 30 de secunde mai mult.
Ridicați focul la moderat și adăugați roșiile cu lichidul lor, vinul, oregano și sarea. Se aduce la fierbere și se gătește la foc moderat, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați creveții și piperul și aduceți înapoi la foc mic. Se fierbe, acoperit, până când creveții sunt gata, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza și 3 linguri de pătrunjel.
Se servește acoperit cu restul de 1 lingură de pătrunjel.
Recomandare de vin: un vin acid, asertiv, cum ar fi sauvignon blanc, este natural cu feta și creveți. Căutați o sticlă din Noua Zeelandă sau din California.