Tocană de creveți și cârnați

Tocană de creveți și cârnați
Tocană de creveți și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 548 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 4,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iasomie, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de creveți și cârnați, Creole creveți și cârnați tocană, și Cârnați afumați, tocană de pui și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Creveți fluture făcând o fantă adâncă în spatele fiecăruia de la capătul mare până la coadă, tăind, dar nu prin curba interioară a creveților. Creveți Devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu, amestecand des, 35-40 de minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați sos de roșii și gătiți, amestecând ocazional, 25 până la 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
4
Adăugați roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, țelină, ardei gras și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
ApăApă
5
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți 30 de minute sau până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Adăugați 3 căței de usturoi și fierbeți 30 de minute, amestecând 1 până la 2 căni de apă, după cum este necesar, pentru a menține o consistență asemănătoare tocanei. Se amestecă cârnații și se fierbe 30 de minute, amestecând în 1 până la 2 căni de apă, după cum este necesar. Degresați grăsimea de pe suprafață, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CârnațiCârnați
ApăApă
TocanăTocană
7
Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Se amestecă ceapa verde, pătrunjelul, condimentul Cajun și restul de 3 căței de usturoi în amestecul de cârnați. Simmer 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
CârnațiCârnați
9
Adăugați creveți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
10
Se amestecă împreună 1/4 cană amidon de porumb și 1/2 cană apă. Se amestecă în amestecul de creveți și cârnați, amestecând doar până când amestecul este gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
ApăApă
11
Se servește cu orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Revista