Tocană de creveți și Chorizo

Tocană de creveți și Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și tocanul Chorizo. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți kale, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană Picantă De Creveți Chorizo, Orez cu Chorizo și creveți (arroz con Chorizo Y Camarones), și Tocană de Cod cu Pimenton & Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați chorizo, boia și 1 linguriță de sare și gătiți până când uleiul devine roșu intens, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați roșiile tocate (rezervați sucul), frunzele de dafin, cimbru și oregano și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați cartofii, 2 căni de apă, sucul de roșii și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați varza și gătiți până când cartofii și varza sunt fragede, încă aproximativ 10 minute. Amestecați creveții și fierbeți doar până se ondulează și devin roz, aproximativ 3 minute. Aruncați frunzele de dafin. Puneți tocanul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
KaleKale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista