Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și tocanul Chorizo. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți kale, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană Picantă De Creveți Chorizo, Orez cu Chorizo și creveți (arroz con Chorizo Y Camarones), și Tocană de Cod cu Pimenton & Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați chorizo, boia și 1 linguriță de sare și gătiți până când uleiul devine roșu intens, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați roșiile tocate (rezervați sucul), frunzele de dafin, cimbru și oregano și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați cartofii, 2 căni de apă, sucul de roșii și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați varza și gătiți până când cartofii și varza sunt fragede, încă aproximativ 10 minute. Amestecați creveții și fierbeți doar până se ondulează și devin roz, aproximativ 3 minute. Aruncați frunzele de dafin. Puneți tocanul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.