Tocană de conopidă cu miel

Tocană de conopidă cu miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 656 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare kosher, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa perlată și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați miel. Rupeți carnea cu lingura de lemn și gătiți până nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați conopidă, țelină, cartofi, sare și 3 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic, se acoperă parțial și se gătește, amestecând ocazional, până când cartofii sunt complet fragezi, 20 până la 25 de minute.
Scoateți aproximativ 1/4 cană de bulion din oală și puneți-l într-un castron.
Lăsați-l să se răcească câteva minute, apoi amestecați amidonul de porumb. Se amestecă acest amestec în oală. Apoi dați focul la mediu-mare și gătiți până se fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul de pe foc, se condimentează cu piper negru și mai multă sare, dacă este necesar, și se servește.