Tocană de cod de sare Portugheză (Bacalao sau Bacalhoada)

Tocanita portugheză de Cod de sare (Bacalao sau Bacalhoada) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 680 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 388 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fileuri de cod de sare, ouă, măsline și ceapă vidaliană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita, Cod de sare (bacalao) cu cartofi peste orez, și Cod de sare (Bacalao) cu cartofi peste orez.
Instrucțiuni
Înmuiați codul de sare în apă: codul de sare vine de obicei fie în fileuri uscate, deja dezosate și jupuite, fie vine întreg. Fileurile trebuie clătite, apoi înmuiate în apă și păstrate la rece, timp de 24 de ore, cu una sau două schimbări de apă.
Dacă utilizați un pește întreg, nu fileuri preparate, acesta trebuie înmuiat în apă timp de până la 48 de ore, de asemenea, cu mai multe schimbări de apă, iar oasele și pielea îndepărtate și aruncate după înmuiere.
Fierbeți codul de sare în lapte și/sau apă: puneți codul de sare într-o cratiță.
Adăugați suficient lapte, apă sau un amestec de lapte și apă pentru a acoperi. Aduceți amestecul la foc mic.
Lăsați să fiarbă câteva minute.
Scoateți peștele și lăsați-l deoparte.
Fierbeți cartofii și feliați: fierbeți cartofii timp de 20 de minute (îi puteți găti în apa pe care ați folosit-o pentru a găti peștele, dacă doriți). Feliați cartofii în runde groase de 1/4 inch.
Puneți caserola cu ceapă, cartofi, cod de sare, ulei de măsline, piper, apoi acoperiți cu ouă fierte tari și măsline: într-o caserolă mare pyrex sau cuptor olandez (folosiți cuptorul olandez dacă faceți pe aragaz), acoperiți generos fundul tigaiei cu ulei de masline.
Așezați un strat de inele de ceapă peste fundul cratiței.
Puneți un strat de cartofi tăiați felii peste ceapă.
Rupând codul de sare cu degetele, așezați bucăți de cod de sare într-un strat peste cartofi. Gustă peștele pentru sare. După o zi de înmuiere și gătit în continuare, ar trebui să existe doar un indiciu de sare în pește. Dacă cea mai mare parte a sării a fost înmuiată din pește și peștele nu are deloc gust sărat, poate fi necesar să presărați puțină sare înapoi pe pește în timp ce așezați straturile în jos.
Turnați generos puțin ulei de măsline peste pește.
Se presară cu piper negru proaspăt ras.
Repetați cu un alt strat de ceapă, cartofi, pește, ulei de măsline, piper (și mai multă sare dacă este necesar).
Apoi terminați cu straturi de ceapă, cartofi, mai mult ulei de măsline, ouă fierte feliate și măsline.
Se pune pe aragaz la foc mediu și se gătește, acoperit, timp de 30 de minute. Sau încălziți un cuptor la 350 F și gătiți, acoperit, timp de 30-40 de minute, sau până când totul este complet.
Se servește cu laturile de orez și salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod de sare în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.