Tocană De Coadă De Bou Cu Roșii Și Slănină

Tocană De Coadă De Bou Cu Roșii Și Slănină
Tocanita de coada de bou cu rosii si slanina este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 114g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1128 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,69 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de cozi de bou, boia de ardei, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 27 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew.

Instrucțiuni

1
Presărați cozi de bou cu boia, sare și piper. Se acoperă cu făină. Gatiti baconul in cuptorul olandez greu la foc mediu pana cand grasimea este redata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
OxtailOxtail
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți slănina, folosind lingura cu fante și rezervați. Creșteți căldura la mare. Lucrând în loturi, adăugați cozi de bou și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Transferați cozile de bou pe placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
4
Adăugați ceapa și usturoiul în cuptorul olandez, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se amestecă în pasta de roșii și 4 lingurițe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați roșii, despărțindu-vă cu lingura,
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Adăugați bulion. Întoarceți cozile de bou cu orice sucuri și slănină la cuptorul olandez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 1/2 ore. Descoperiți și fierbeți până când lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați mazărea de zahăr la cozile de bou. Fierbeți tocană descoperită până când mazărea este doar crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
OxtailOxtail
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Se presară tocană cu 2 linguri de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 27 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista