Tocană De Cidru De Mere

Tocană De Cidru De Mere
Tocanita de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 480 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cidru de mere, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Vită De Cidru De Mere, Aragaz Lent Tocană De Vită De Cidru De Mere, și Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de tocană de vită cu făina, 1/2 linguriță de sare, piperul negru și 1/8 linguriță de cimbru într-un bol; aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o oală; gătiți carnea de tocană în uleiul încins până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se toarnă cidrul de mere peste carnea de vită, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe amestecul până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați morcovii, cartofii, merele, ceapa, apa, țelina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de cimbru în oală; continuați să gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista