Tocană De Cidru De Mere

Tocană De Cidru De Mere
Tocanita de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 480 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cidru de mere, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Vită De Cidru De Mere, Aragaz Lent Tocană De Vită De Cidru De Mere, și Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de tocană de vită cu făina, 1/2 linguriță de sare, piperul negru și 1/8 linguriță de cimbru într-un bol; aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o oală; gătiți carnea de tocană în uleiul încins până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă cidrul de mere peste carnea de vită, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe amestecul până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați morcovii, cartofii, merele, ceapa, apa, țelina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de cimbru în oală; continuați să gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista