New Mexico Green Chile Stew necesită aproximativ 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 267 de calorii, 21 g de proteine și 14 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Pentru 2,78 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oregano, muschi de porc, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum New Mexico Green Chile și Frito Burgers, New Mexico Green Chili Stew și New Mexico Chile Sos.
Instrucțiuni
1
Puneți cuburile de muschi de vită, cuburi de muschi de porc și masa harina într-o pungă de plastic și agitați pentru a acoperi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
(amestec De Masa De Porumb)
Carne De Porc
Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-înalt și gătește și amestecă cuburile de carne până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți carnea, ceapa roșie, roșiile, ardeiul verde, bulionul de vită, chimenul, cartofii, usturoiul, oregano, coriandru, piper cayenne, sare și piper alb într-un cuptor lent. Gatiti la foc mic pana cand carnea este frageda, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chili în meniu? Încercați să combinați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.