Cartofi și șuncă tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.66 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați osul de șuncă, cartofii, ceapa, mazărea dulce, șunca, morcovii și țelina într-o oală mare; se toarnă suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Se toarnă nucă de cocos și se condimentează cu sare și piper. Aduceți supa la fiert, reduceți căldura și fierbeți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 4 ore. Aruncați osul de șuncă înainte de servire.