Tocanita de cartofi curry cu carne de porc și dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ceapă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie, Tocană de cartofi dulci curry cu nucă de cocos și linte, și Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați sirop de arțar și 1/4 linguriță extract de nucă de cocos la brânza de iaurt; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați carne de porc, rumenind bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline și ulei de susan în tigaie la foc mediu-mare.
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați pudră de curry; saut 3 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie și amestecați bulionul, sosul de roșii și frunza de dafin. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se strecoară amestecul de porc printr-o strecurătoare într-un bol. Întoarceți amestecul de bulion în tigaie; puneți amestecul de porc deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
12
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb, sucul de lămâie, garam masala, sarea și ardeiul roșu măcinat în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Garam Masala
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați un sfert din amestecul de bulion la amestecul de brânză de iaurt; se amestecă constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
15
Adăugați amestecul de brânză de iaurt în tigaie. Întoarceți amestecul de porc în tigaie; gatiti la foc mediu pana se incalzeste (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță extract de nucă de cocos.