Tocană de Cannellini cu cârnați și pâine prăjită cu Kale și brânză
Cannellini Stew cu cârnați și Kale și toasturi de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână kale, fasole cannellini, baghetă de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Varză mediteraneană, Cannellini și tocană Farro, Tocană De Pui Cu Fasole Kale Și Cannellini, și Farfalle cu cârnați, fasole Cannellini și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi tocat și cârnați; saut 1 minut.
Adăugați apă, bulion și fasole; aduceți la fierbere. Se amestecă kale, piper negru, piper roșu și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când varza este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
În timp ce supa fierbe, presărați 1 lingură de brânză peste fiecare felie de pâine; se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Serviți toasturile cu supă.