Friptura de biscuiți de pui durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 381 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home are 62 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Biscuiți Din Curcan, Tocană de somn în boluri de biscuiți, și Tocană De Biscuiți Din Carne De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, călește morcovii, ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați făina, apa și vinul sau bulionul până se omogenizează; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați iaurtul, mazărea și condimentele.
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Lyeth Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Acesta este un vin complex, cu arome ispititoare, care sunt imediat evidente pe măsură ce se revarsă din sticlă în pahar. De culoare purpurie profundă, vinul se răspândește pe palat cu straturi de cireșe, afine și cacao.Acest Cabernet Sauvignon prezintă o structură frumoasă de tanin și s-ar împerechea excelent cu carne la grătar și brânzeturi tari precum Parmigiano și Romano.