Tocană de arahide africane cu aragaz lent cu pui

Tocană de arahide africane cu aragaz lent cu pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de arahide africane cu aragaz lent cu pui. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, pastă de roșii, coapse de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de pui cu arahide africane și cartofi dulci, Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, și Tocană De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, strat toate ingredientele, spooning unt de arahide în dollops.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore. Rupeți puiul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Echipamente

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este Radley & Finch the Profs Pinotage. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista