Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană consistentă de vită și roșii. Această rețetă servește 8 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă perlată, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană Consistentă De Vită, și Tocană Consistentă De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
6
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați cartofi și următoarele 7 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 1 oră și 15 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Aruncați rozmarinul și frunza de dafin. Se amestecă sare și piper. Se acoperă cu pătrunjel.