Tocanita clasică de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 148 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți țelină, ciuperci shiitake, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Tocană Clasică De Vită, Tocană Clasică De Vită, și Tocană Clasică De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent, combinați amidon de porumb, rozmarin și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați carne de vită și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă șalotă, cartofi, morcovi, țelină, ciuperci, roșii, bulion de pui și sos Worcestershire. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea și legumele sunt fragede, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
3
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de vită și legumele în boluri. Turnați cu grijă sosul din aragazul lent într-un separator de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă sosul degresat peste carne; aruncați grăsimea.