Tocană chineză de vită și ciuperci cu condimente întregi
Tocanita chinezeasca de vita si ciuperci cu condimente intregi este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 387 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,95 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, ciuperci, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne de vită în stil chinezesc, cartof dulce și tocană Bok Choy, Tocană De Ciuperci De Vită, și Carne de vită și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și ciupercile. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Îndepărtați ciupercile cu o lingură cu fante. Se toacă ciupercile; pune deoparte. Strecurați lichidul înmuiat printr - o sită căptușită cu pânză de brânză sau prosop de hârtie într-un castron. Aruncați solidele; rezervați 1 cană de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați 3/4 cană de ceapă, ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă lichidul de înmuiere rezervat, 1 1/4 căni de apă și următoarele 9 Ingrediente (1 1/4 căni de apă prin scorțișoară); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Se amestecă ciupercile. Acoperiți și fierbeți 40 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Îndepărtați amestecul de vită cu o lingură cu fante. Aruncați anasonul stelar, cuișoarele, ardeii iute uscați și bățul de scorțișoară. Aduceți lichidul rămas la fierbere; gatiti 3 minute sau pana se reduce la 1 cana. Se amestecă 3/4 cană de ceapă și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute Uscat
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Serviți amestecul de vită peste orez cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper