Tocană chineză de vită și ciuperci cu condimente întregi
Tocanita chinezeasca de vita si ciuperci cu condimente intregi este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 387 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,95 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, ciuperci, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne de vită în stil chinezesc, cartof dulce și tocană Bok Choy, Tocană De Ciuperci De Vită, și Carne de vită și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și ciupercile. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Îndepărtați ciupercile cu o lingură cu fante. Se toacă ciupercile; pune deoparte. Strecurați lichidul înmuiat printr - o sită căptușită cu pânză de brânză sau prosop de hârtie într-un castron. Aruncați solidele; rezervați 1 cană de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați 3/4 cană de ceapă, ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă lichidul de înmuiere rezervat, 1 1/4 căni de apă și următoarele 9 Ingrediente (1 1/4 căni de apă prin scorțișoară); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Se amestecă ciupercile. Acoperiți și fierbeți 40 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Îndepărtați amestecul de vită cu o lingură cu fante. Aruncați anasonul stelar, cuișoarele, ardeii iute uscați și bățul de scorțișoară. Aduceți lichidul rămas la fierbere; gatiti 3 minute sau pana se reduce la 1 cana. Se amestecă 3/4 cană de ceapă și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute Uscat
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt