Tocană Brunswick

Tocană Brunswick
Brunswick Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 581 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tocană Brunswick, Tocană Brunswick, și Tocană Brunswick pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă iepurele și se presară uniform cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Iepure întregIepure întreg
SareSare
2
Bateți împreună făina și cayenne într-un castron puțin adânc, apoi dragați iepurele în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Iepure întregIepure întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală largă de 6 până la 7 litri, la foc mediu, până când strălucește. Jumătate maro de iepure, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați 1 lingură de ulei în oală și rumeniți iepurele rămas; se transferă în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați uleiul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, ardeiul gras, usturoiul, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați frunze de dafin, bulion, roșii cu suc și iepure cu orice sucuri de carne din farfurie și aduceți la foc mic. Simmer, acoperit, 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Iepure întregIepure întreg
BulionBulion
CarneCarne
8
Se amestecă porumbul și fasolea lima, apoi se fierbe, neacoperit, până când tocanita este ușor îngroșată și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole LimaFasole Lima
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PorumbPorumb
TocanăTocană
9
Pe porție, presupunând opt porții: 445 calorii, 25g grăsimi (6G saturate), 86mg colesterol, 523mg sodiu, 29G carbohidrați, 5G fibre, 28G proteine
10
Gurmand
11
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista