Tocană belgiană de vită și bere

Tocană belgiană de vită și bere
Carne de vită belgiană și tocană de bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 399 calorii. Un amestec de ciuperci cremini, semințe de chimen, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bietul om de carne de vită la cuptor în sos de bere stil Belgian, Tocană De Vită Belgiană, și Tocană De Vită Belgiană.

Instrucțiuni

1
Gătiti slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate de carne de vită în picături în tigaie; gătiți 5 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de vită din tigaie. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 4 minute. Se amestecă ciupercile și usturoiul; se sotează 4 minute sau până se evaporă jumătate din lichid. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă berea, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați slănină, vită, morcov și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bere notă: cu carne de vită belgiană și tocană de bere, concentrați-vă pe berile belgiene în stilul Dubbel sau Brune. Aceste cuvinte indică o bere de malț de culoare închisă, care se potrivește bine cu carnea de vită fiartă. Moinette Brune ($9/750 ml) oferă dulceață fructată care funcționează cu legume caramelizate și o calitate de pâine care se potrivește cu orice tocană, în timp ce efervescența plină de viață a berii și corpul surprinzător de ușor nu vor cântări o masă de iarnă. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista