Tocană belgiană de vită și bere

Carne de vită belgiană și tocană de bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 399 calorii. Un amestec de ciuperci cremini, semințe de chimen, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bietul om de carne de vită la cuptor în sos de bere stil Belgian, Tocană De Vită Belgiană, și Tocană De Vită Belgiană.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; deoparte.
Adăugați jumătate de carne de vită în picături în tigaie; gătiți 5 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Scoateți carnea de vită din tigaie. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 4 minute. Se amestecă ciupercile și usturoiul; se sotează 4 minute sau până se evaporă jumătate din lichid. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă berea, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați slănină, vită, morcov și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Bere notă: cu carne de vită belgiană și tocană de bere, concentrați-vă pe berile belgiene în stilul Dubbel sau Brune. Aceste cuvinte indică o bere de malț de culoare închisă, care se potrivește bine cu carnea de vită fiartă. Moinette Brune ($9/750 ml) oferă dulceață fructată care funcționează cu legume caramelizate și o calitate de pâine care se potrivește cu orice tocană, în timp ce efervescența plină de viață a berii și corpul surprinzător de ușor nu vor cântări o masă de iarnă. -- Jeffery Lindenmuth