Tocană

Tocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 238 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodista necesită friptură de vită, rutabagas, ceapă și sos Worcestershire. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul meu lent îmi adaug friptura de vită rămasă, tăiată în cantități mici. Adaug: 2 rutabagas proaspete 1 lg. ceapă 2 lingurițe. Sos Worcestershire 1/4 linguriță. pulbere de chili 2 frunze de dafin 2 linguri. bază de supă cu aromă de vită 1/2 varză de dimensiuni medii, sare mărunțită, piper și sare condimentată, după gust 3 pumni de orz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Friptură De VităFriptură De Vită
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
OrzOrz
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați apă pentru a acoperi legumele. Îmi întorc aragazul lent la mare pentru a-l încălzi și apoi îl dau jos pentru a fierbe. Gatesc tocanita timp de 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Iazul rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon ( Magnum) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Primitor și abordabil, buchetul pregătește palatul cu arome de jubileu de cireșe, fructe de pădure roșii pudrate cu cacao și indicii subtile de condimente. Condus de fructe roșii, intrarea suplă tachinează cu note strălucitoare de cireșe proaspete și lemn dulce, ducând imediat la note mai întunecate și mai cărnoase. Acest Cabernet plin de corp arată un echilibru frumos de fructe, acid, condimente și tanin. Notele pământești de podea de pădure, ciocolată neagră și salvie persistă pentru un finisaj complet, dar remarcabil de moale.Amestec: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista