Tocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 238 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodista necesită friptură de vită, rutabagas, ceapă și sos Worcestershire. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul meu lent îmi adaug friptura de vită rămasă, tăiată în cantități mici. Adaug: 2 rutabagas proaspete 1 lg. ceapă 2 lingurițe. Sos Worcestershire 1/4 linguriță. pulbere de chili 2 frunze de dafin 2 linguri. bază de supă cu aromă de vită 1/2 varză de dimensiuni medii, sare mărunțită, piper și sare condimentată, după gust 3 pumni de orz
Adăugați apă pentru a acoperi legumele. Îmi întorc aragazul lent la mare pentru a-l încălzi și apoi îl dau jos pentru a fierbe. Gatesc tocanita timp de 10 ore.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Iazul rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon ( Magnum) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)]()
Iaz rotund Kith și Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Primitor și abordabil, buchetul pregătește palatul cu arome de jubileu de cireșe, fructe de pădure roșii pudrate cu cacao și indicii subtile de condimente. Condus de fructe roșii, intrarea suplă tachinează cu note strălucitoare de cireșe proaspete și lemn dulce, ducând imediat la note mai întunecate și mai cărnoase. Acest Cabernet plin de corp arată un echilibru frumos de fructe, acid, condimente și tanin. Notele pământești de podea de pădure, ciocolată neagră și salvie persistă pentru un finisaj complet, dar remarcabil de moale.Amestec: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah