Tocanita De Ciuperci Portobello Cu Vin Rosu Si Rozmarin
Tocanita de ciuperci Portobello cu vin rosu si rozmarin ar putea fi doar supa pe care o cautati. O porție conține 341 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de ciuperci de vițel și Portobello, Festivalul de mâncare și vin Epcot tocană de ciuperci reprezentând Viena, Austria, și Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Pregătiți mămăliga conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1/2 linguriță de sare. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor, folosind o lingură; aruncați branhiile. Feliați capacele de ciuperci; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare.
Adăugați ceapa; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, ciuperci feliate și piper. Gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede, amestecand frecvent.
Presărați făină peste ciuperci și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă pătrunjelul și rozmarinul.
Se servește imediat peste mămăliga pregătită.
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare porție.