Tocanita De Ciuperci Portobello Cu Vin Rosu Si Rozmarin

Tocanita De Ciuperci Portobello Cu Vin Rosu Si Rozmarin
Tocanita de ciuperci Portobello cu vin rosu si rozmarin ar putea fi doar supa pe care o cautati. O porție conține 341 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de ciuperci de vițel și Portobello, Festivalul de mâncare și vin Epcot tocană de ciuperci reprezentând Viena, Austria, și Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mămăliga conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1/2 linguriță de sare. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor, folosind o lingură; aruncați branhiile. Feliați capacele de ciuperci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați ceapa; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, ciuperci feliate și piper. Gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Presărați făină peste ciuperci și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă pătrunjelul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se servește imediat peste mămăliga pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă PregătităMămăligă Pregătită
9
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista