Toblerone-Topped Caramel Cheesecake
Toblerone-Topped Caramel Cheesecake necesită în jurul valorii de 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de ciocolată cu lapte elvețian bar toblerone, unt, brânză cremă de cărămidă philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 136 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Toblerone-Topped Caramel Cheesecake, Toblerone Cheesecake, și Toblerone Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă firimiturile și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un bol mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. La frigider 4 ore.
Întindeți toppingul de caramel peste cheesecake chiar înainte de servire.
Garnisiți cu ciocolată tocată.