Tobe de pui glazurate cu Bourbon cu sos de scufundare cu brânză albastră

Tobe de pui glazurate cu Bourbon cu sos de scufundare cu brânză albastră
Batiste de pui glazurate cu Bourbon cu sos de scufundare cu brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 116 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tobe de pui glazurate cu Bourbon cu sos de scufundare cu brânză albastră, Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, și Mușcături de pui de bivol cu sos de scufundare cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-o cratiță mare greacăldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa și usturoiul; saut până la aur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați3 / 4 cană bourbon; se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4
Bateți în 1 / 4cup bourbon, ketchup,sos de ardei iute, pastă de roșii și zahăr brun. Adu-l la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când sosulse îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ10 minute. Se condimentează marinada cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
MarinadaMarinada
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scoateți marinada de pe foc; se răcește latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Așezați tobe de pui în vas de copt din sticlă de 15 x 10 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
7
Se toarnă marinada pesteși întoarceți tobe pentru a acoperi. Acoperiți șifrigid peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
MarinadaMarinada
8
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia de coacere a liniei cu folie sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Locrack de răcire deasupra foii de copt pregătite.Aranjați tobe pe raft, distanțând ușorîn afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Răspândiți orice marinadă rămasădin farfurie peste tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Se presară cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
12
Coaceți tobe (încă pe raft de răcire) până când sunt fierte șimaro în pete, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferdrumettes la platou de servire.
14
Serviți sosul de scufundare cu brânză albastră alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
1
O tobă de puieste secțiunea groasă și cărnoasă a aripii de pui care seamănă cu o tobă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
2
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista