Tobe De Pui De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Drumetele de pui de susan. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de sos de grătar, sos teriyaki, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tobe De Pui De Susan, Tobe Japoneze De Pui, și Tobe Balsamice De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul teriyaki, sherry și semințele de susan.
Adăugați tobe de pui, întorcându-vă pentru a acoperi. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Folosind clești, transferați drumetele în foaia de cookie. Aruncați marinada.
Coaceți până când drumetele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Amestecați sosul de grătar, mierea și uleiul de susan într-un bol mic.
Ungeți drumetele cu jumătate de amestec de sos și coaceți încă 5 minute. Folosind clești curate, întoarceți tamburetele, periați cealaltă parte cu amestec de sos și coaceți încă 5 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.