Toasturi de varză și ciuperci
O porție conține 236 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă $1.81 pe portie se încadrează în bugetul dvs., toasturile de varză și ciuperci ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, sare și piper, frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toasturi de varză și ciuperci, Toasturi De Anghinare Și Ciuperci, și Toasturi de ciuperci cu Rocchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu 1 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți porcini și rezervați lichidul de înmuiere. Se toacă fin porcini.
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Se adaugă porcini și shiitake și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand shiitake-ul se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 8 minute.
Adăugați șalotul și usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute.
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, oprindu-vă înainte de a ajunge la granulația din partea de jos. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 5 minute. Răzuiește amestecul într-un bol.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând frecvent, până când varza este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați câteva linguri de apă în tigaie dacă pare uscată. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Adăugați smântâna și tarhonul și fierbeți până când crema este aproape evaporată, aproximativ 5 minute.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Ungeți pâinea cu ulei și grătați la foc mare, întorcând o dată, până la prăjit.
Întindeți amestecul de varză - ciuperci pe pâine prăjită și serviți.