Toasturi Caponatina

Toasturi Caponatina
Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 28 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vinete Caponatina, Caponatina vegetală dulce-acrișoară, și Pâine Prăjită Cu Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți pâinea pe o foaie de copt până când este crocantă și aurie palidă, 12 până la 15 minute, apoi transferați-o într-un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, la foc mare, până când înregistrează 375 km f pe termometru. Se prăjesc vinetele în 4 loturi, amestecând frecvent, până devin aurii palide, aproximativ 3 minute pe lot, transferându-se cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Gatiti ceapa in ulei de masline intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pasta de roșii și scorțișoara și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă apă, oțet și zahăr până se combină, apoi se adaugă măsline, capere, sare și piper și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
ScorțișoarăScorțișoară
OțetOțet
CapereCapere
MăslineMăsline
PiperPiper
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
6
Adăugați vinetele și țelina și gătiți, amestecând ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
țelinățelină
7
Transferați caponatina într-un castron și răciți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți toasturile acoperite cu caponatina.
1
* Toasturile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Caponatina poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista