Toasties italiene
Toasties italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 706 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită chipsuri, selecție de toppinguri preferate de pizza, pastă de roșii uscată și brânză provolone. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Prăjită Cu Ceapă, Pâine Prăjită Cu Ceapă, și Ciuperci cu pâine prăjită pesto.
Instrucțiuni
Împărțiți pâinea prin mijloc, lăsând-o atașată într-o parte și deschideți-o ca o carte. Răsturnați o parte din pâinea moale din interior (folosiți pentru a face pesmet), apoi stropiți generos cu ulei de măsline.
Întindeți pasta de roșii pe ambele părți, apoi începeți să vă stratificați umpluturile deasupra. Începeți cu provolone și șuncă, apoi adăugați oricare dintre toppingurile preferate de pizza, dacă doriți, terminând cu mozzarella. Se împrăștie cu oregano, se condimentează cu sare și piper, apoi se închide cu grijă sandvișul și se strecoară cu mâinile pentru a se aplatiza. Înfășurați bine în folie. Poate fi făcut până la o zi înainte și răcit.
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Așezați sandvișul învelit în folie pe raftul cuptorului și coaceți timp de 30 de minute de la temperatura camerei sau 35 de minute de frigider. Ridicați pe o scândură, desfaceți-o, apoi feliați-o în aproximativ 6 sandvișuri.
Serviți cu boluri de chipsuri, castraveți și ceapă murată și lăsați pe toți să se ajute singuri.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon