Toamna Panzanella

Toamna Panzanella
Reteta toamna Panzanella ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 491 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Toamna panzanella, Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt brun-lămâie, și Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează. Într-un castron mare, turnați untul peste cele 12 căni de pâine cubată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară parmezan și piper negru proaspăt măcinat. Aruncați pentru a condimenta toată pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă să se răcească.
8
Crutoanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
9
* Notele lui Michael: folosesc un cuțit zimțat pentru a scoate crusta din pâinea veche de o zi, apoi trec la cuțitul unui bucătar pentru a tăia cuburile, deoarece nu rupe pâinea. Rețineți, de asemenea, că vă recomand să grătați parmezanul fin, astfel încât să se lipească mai bine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
10
Pentru pansament: topiți untul într-o tigaie mică la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se adaugă ceapa galbenă și se sotează până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
12
Adăugați oțetul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a elibera orice bucăți rumenite lipite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, apoi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se transferă într-un bol și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când uleiul începe să fumeze, presărați ciupercile. Nu te agita!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați-i să sfârâie până când s-au caramelizat pe fund, aproximativ 2 minute. Dacă le arunci prea curând, își vor elibera lichidul și vor începe să aburească. Când fundul este caramelizat, aruncați ciupercile, reduceți focul la moderat și continuați să gătiți până se rumenesc bine. Amestecați cimbrul și usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut pentru a le elibera parfumul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Într-un castron mare, combinați crutoanele, ciupercile și pansamentul de ceapă. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrutoaneCrutoane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați țelina, ceapa roșie și rucola sau spanacul și aruncați din nou ușor. Gustați și reglați condimentele. Încingeți parmezanul proaspăt deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Revista