Reteta toamna Panzanella ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 491 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Toamna panzanella, Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt brun-lămâie, și Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează. Într-un castron mare, turnați untul peste cele 12 căni de pâine cubată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară parmezan și piper negru proaspăt măcinat. Aruncați pentru a condimenta toată pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lasă să se răcească.
8
Crutoanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
9
* Notele lui Michael: folosesc un cuțit zimțat pentru a scoate crusta din pâinea veche de o zi, apoi trec la cuțitul unui bucătar pentru a tăia cuburile, deoarece nu rupe pâinea. Rețineți, de asemenea, că vă recomand să grătați parmezanul fin, astfel încât să se lipească mai bine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Chefs Cuțit
10
Pentru pansament: topiți untul într-o tigaie mică la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se adaugă ceapa galbenă și se sotează până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Galbenă
12
Adăugați oțetul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a elibera orice bucăți rumenite lipite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
13
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, apoi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se transferă într-un bol și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când uleiul începe să fumeze, presărați ciupercile. Nu te agita!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Lăsați-i să sfârâie până când s-au caramelizat pe fund, aproximativ 2 minute. Dacă le arunci prea curând, își vor elibera lichidul și vor începe să aburească. Când fundul este caramelizat, aruncați ciupercile, reduceți focul la moderat și continuați să gătiți până se rumenesc bine. Amestecați cimbrul și usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut pentru a le elibera parfumul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Într-un castron mare, combinați crutoanele, ciupercile și pansamentul de ceapă. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Crutoane
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați țelina, ceapa roșie și rucola sau spanacul și aruncați din nou ușor. Gustați și reglați condimentele. Încingeți parmezanul proaspăt deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.