Tiropete
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Tiropetele ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 100 de porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, gălbenușuri de ou, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tiropete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina până se omogenizează. Amestecați treptat laptele fierbinte, astfel încât să nu se formeze bulgări. Gatiti, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa suficient pentru a acoperi o lingura de metal. Se condimentează cu sare și piper alb, se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Când sosul este răcit, amestecați brânza feta, gălbenușurile de ou, brânza Monterey jack, 3 linguri de unt topit și pătrunjel.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați foile de aluat phyllo în fâșii de aproximativ 3 centimetri lățime. Folosiți câte un teanc pe rând, acoperind restul cu un prosop umed pentru a nu le usca.
Așezați câte o bucată de phyllo la un moment dat.
Ungeți cu unt și așezați aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză pe un capăt. Îndoiți un colț în sus pentru a se potrivi cu cealaltă margine. Continuați să pliați în formă de triunghi până ajungeți la capătul benzii.
Așezați pe o foaie de copt și continuați cu fâșiile rămase de aluat.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Acestea pot fi, de asemenea, pregătite din timp și înghețate după pliere.
Coaceți când sunteți gata de servit.