Tiramisu într-un borcan
Rețeta Tiramisu într-un borcan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă face 20 de porții cu 125 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cafeaua puternică maxwell house, budinca instant cu aromă de vanilie jell-O, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Borcan Mason Cu Năut Și Quinoa, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Tiramisu Ii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză întinsă într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Adăugați treptat lapte, apoi amestecați budinca uscată, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ușor în 1 cană de bici rece.
Așezați jumătate din cuburile de tort uniform în 8 borcane sau feluri de mâncare pentru desert.
Stropiți 1 linguriță. cafea peste tort în fiecare borcan; acoperiți fiecare cu 1/4 cană amestec de budincă și un strop de ciocolată. Acoperiți cu cuburi de tort rămase, cafea, amestec de budincă, ciocolată și bici rece. Se acoperă cu zmeură.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto