Tiramisu Înainte
Rețeta Tiramisu înainte este gata în aproximativ 24 de ore și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați apă, cafea instant maxwell house, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Sos De Make-Ahead, Face Înainte Sos, și Sos de Make-ahead.
Instrucțiuni
Se amestecă granulele de cafea în apă clocotită până se dizolvă. Acoperiți fundul vasului pătrat de 8 inci cu 16 napolitane.
Stropiți cu 1 lingură. cafea.
Adăugați 2 Linguri. din restul de cafea treptat până la cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi într-un castron mediu, bătând cu biciul până se omogenizează.
Adăugați zahăr; se amestecă bine. Se amestecă biciul rece; lingură jumătate peste napolitane în vas. Acoperiți cu napolitane rămase.
Stropiți cu cafeaua rămasă; acoperiți cu amestecul de brânză cremă rămas.
Se da la frigider peste noapte. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire; se presară cu pudră de cacao.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.