Tiramisu Parfaits
Reteta Tiramisu Parfaits ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Kraft Recipes are 6 fani. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, napolitane de vanilie, zahăr pudră, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu Parfaits, Tuxedo Tiramisu Parfaits, și Individuale Tiramisu Parfaits.
Instrucțiuni
Rezervați 6 napolitane pentru garnitură. Rupeți grosolan napolitanele rămase; pus deoparte. Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă ușor în 1-1 / 2 căni de topping bătut.
Stropiți cafeaua peste bucăți de napolitane într-un castron mic. Lingura 2 Linguri. din amestecul de brânză cremă în fiecare din 6 (8-oz.) pahare parfait; se acoperă cu 1 până la 2 linguri. bucăți de napolitane înmuiate. Repetați straturile; acoperiți uniform cu amestecul de brânză cremă rămas. Acoperă.
Se da la frigider cel putin 1 ora. Completați uniform cu restul de 3/4 cană de topping bătut și napolitane rezervate chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo