Tiramisu Faux Multicolor Cu Biscuiți Roses De Reims
Tiramisu Faux multicolor cu biscuiți Roses de Reims ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 651 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți roses de reims, smântână grea, pudră de ceai matcha și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tiramisu Fals Cu Rodie Și Căpșuni, Fripturi Multicolore-piper cu ceapă balsamică, și Salată multicoloră de ardei și fasole cu Salatan Ricotta și ierburi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.