Tiramisu de Mango cu sos de zmeură

Tiramisu de Mango cu sos de zmeură
Rețeta Tiramisu de Mango cu sos de zmeură ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 599 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, lapte de cocos, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes cu sos de Mango-zmeură, Somon sălbatic din Alaska cu sos de zmeură Chipotle și salată de Mango, și Tiramisu Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți mango și tăiați din groapă pe lungime în felii de 1/4 inch. Măsurați 1 cană din cele mai mici bucăți; acoperiți și răciți feliile mari rămase. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți cele 1 cană de mango și laptele de cocos până la o pură netedă; se toarnă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați gălbenușurile de ou, zahărul granulat și țuica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Bateți peste apă clocotită până când amestecul ajunge la 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Reglați căldura pentru a menține amestecul între 140 și 150 și continuați să bateți timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se adaugă brânza mascarpone; se amestecă până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
6
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, frișcă și zahăr pudră până când crema deține vârfuri distincte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați amestecul de mascarpone și pliați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8
Separați piesele ladyfinger. Cu o furculiță, înmuiați jumătate din bucăți, câte 1, în mango pur pentru a acoperi; ridicați, scurgeți scurt și aranjați partea plată în jos într-un singur strat într-o tigaie pătrată de 9 inci. Acoperiți ladyfingers în tigaie cu jumătate din amestecul de mascarpone, întinzându-l la nivel. Repetați pentru a înmuia bucățile de ladyfinger rămase în mango pur și aranjați într-un singur strat peste amestecul de mascarpone în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Răspândiți ușor amestecul de mascarpone rămas peste stratul superior de ladyfingers. Acoperiți tiramisu etanș și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați nuca de cocos până devine aurie, 4 până la 6 minute; se toarnă într-un castron mic. Când se răcește, acoperiți etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
11
Pentru a servi, tăiați tiramisu în 9 pătrate egale. Folosiți o spatulă largă pentru a ridica porții și a le așeza pe farfurii. Aranjați felii de mango rezervate în mod egal pe porții și presărați în mod egal cu nucă de cocos prăjită; lingură sos de zmeură în mod egal în jurul deserturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Nucă De CocosNucă De Cocos
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista