Tiramisu de Mango cu sos de zmeură
Rețeta Tiramisu de Mango cu sos de zmeură ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 599 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, lapte de cocos, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes cu sos de Mango-zmeură, Somon sălbatic din Alaska cu sos de zmeură Chipotle și salată de Mango, și Tiramisu Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți mango și tăiați din groapă pe lungime în felii de 1/4 inch. Măsurați 1 cană din cele mai mici bucăți; acoperiți și răciți feliile mari rămase. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți cele 1 cană de mango și laptele de cocos până la o pură netedă; se toarnă într-un castron.
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați gălbenușurile de ou, zahărul granulat și țuica.
Bateți peste apă clocotită până când amestecul ajunge la 14
Reglați căldura pentru a menține amestecul între 140 și 150 și continuați să bateți timp de 3 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă brânza mascarpone; se amestecă până când amestecul este bine amestecat.
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, frișcă și zahăr pudră până când crema deține vârfuri distincte.
Adăugați amestecul de mascarpone și pliați ușor pentru a amesteca.
Separați piesele ladyfinger. Cu o furculiță, înmuiați jumătate din bucăți, câte 1, în mango pur pentru a acoperi; ridicați, scurgeți scurt și aranjați partea plată în jos într-un singur strat într-o tigaie pătrată de 9 inci. Acoperiți ladyfingers în tigaie cu jumătate din amestecul de mascarpone, întinzându-l la nivel. Repetați pentru a înmuia bucățile de ladyfinger rămase în mango pur și aranjați într-un singur strat peste amestecul de mascarpone în tigaie.
Răspândiți ușor amestecul de mascarpone rămas peste stratul superior de ladyfingers. Acoperiți tiramisu etanș și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați nuca de cocos până devine aurie, 4 până la 6 minute; se toarnă într-un castron mic. Când se răcește, acoperiți etanș.
Pentru a servi, tăiați tiramisu în 9 pătrate egale. Folosiți o spatulă largă pentru a ridica porții și a le așeza pe farfurii. Aranjați felii de mango rezervate în mod egal pe porții și presărați în mod egal cu nucă de cocos prăjită; lingură sos de zmeură în mod egal în jurul deserturilor.