Tiramisu Cupcakes
Tiramisu Cupcakes necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tiramisu Cupcakes, Tiramisu Cupcakes, și Tiramisu Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, coniac și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Între timp, într-un castron mic, amestecați granulele espresso și apa clocotită. Se amestecă siropul de porumb. Se răcește 10 minute. Pierce partea de sus a cupcakes calde cu furculiță mare-tined. Puneți încet aproximativ 1 linguriță de amestec espresso deasupra fiecărui cupcake, permițându-i să se înmoaie în găuri. Se răcește complet.
Scoateți cupcakes din tigăi.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă. Bateți cu viteză mare până se omogenizează. La viteză mare, bateți treptat în frișcă până se formează vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Lingură în păpuși pe cupcakes.
Se presară cacao și se acoperă cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.