Tiramisu Cu Căpșuni Cu Ciocolată Albă
Tiramisu cu căpșuni de ciocolată albă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 344 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 38 de fani. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, suc de portocale, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tiramisu Cu Ciocolată Albă-Căpșuni, Tiramis Cu Ciocolata Alba 4, și Strawberry Ciocolata Tiramisu Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare răcit, bateți crema până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați vanilie și bateți până când vârfurile sunt rigide. Răsturnați frisca neîndulcită într-un castron diferit și lăsați-o deoparte.Folosind același bol de amestecare pe care l-ați folosit pentru a bate smântâna (nu este nevoie să clătiți), bateți împreună crema de brânză și mascarpone. Se amestecă 4 linguri de zahăr pudră și ciocolată albă topită. Când este neted, pliați în aproximativ 1 cană de frișcă neîndulcită.Aranjați 15 jumătăți de ladyfingers în partea de jos a unui vas de sticlă pătrat de 8 inch.
Stropiți cu jumătate din sucul de portocale.
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată albă peste ladyfingers, apoi întindeți un strat de fructe de pădure feliate subțire peste amestecul de ciocolată albă. Aranjați jumătățile de ladyfinger rămase peste căpșuni, apoi întindeți cu un strat final de amestec de ciocolată albă.Amestecați restul de 2 linguri de zahăr în frisca rezervată (puteți folosi mai puțin zahăr dacă doriți).
Se întinde peste stratul de ciocolată albă și se răcește cel puțin 3 ore sau până când este gata de servit. Când este gata de servit, tăiați în pătrate și aranjați căpșunile feliate rămase deasupra.Notă: pentru a topi ciocolata albă în cuptorul cu microunde, puneți-l într-un vas cu microunde și cuptorul cu microunde la 50% putere timp de 1 minut. Se amestecă și se continuă microundarea cu 50% putere până se omogenizează. De asemenea, puteți topi ciocolata într-un castron așezat peste o oală cu apă clocotită sau într-un cazan dublu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo