Tiramisu Cu Alune De Lămâie

Tiramisu Cu Alune De Lămâie
Tiramisu cu alune de lămâie necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 843 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, alune ușor și jupuite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tiramisu Cu Alune De Lămâie, Negrese Tiramisu cu alune de la Barista prima Coffeehouse 4, și Tiramis Cu Lamaie8 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de lămâie, apa și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 2 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți smântâna într-un castron mare până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați scorțișoara și 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până când crema deține vârfuri moi. Într-un alt castron, cremă împreună zahărul rămas și brânza mascarpone timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă 1/4 din cremă în mascarpone. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frisca rămasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați lichiorul de alune într-un castron mic de mică adâncime. Înmuiați 16 dintre fursecurile ladyfinger în lichiorul de alune și tapetați fundul unui vas de servire de 13 x 9 x 2 inci sau alt fel de mâncare decorativ. Puneți orice lichior de alune rămas peste fursecurile înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întindeți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri. Se acoperă cu 1/3 din alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați siropul de lămâie într-un castron mic de mică adâncime. Înmuiați 16 dintre fursecurile ladyfinger în sirop și așezați deasupra alunelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Întindeți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri. Se acoperă cu 1/3 alune. Înmuiați prăjiturile rămase în siropul rămas și așezați deasupra. Puneți orice sirop rămas peste fursecurile înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Se întinde cu mascarpone rămas și se acoperă cu alune rămase și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
11
Scoateți tiramisu din frigider timp de 1 oră înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista