Tiramisu clasic al lui Johnny Garlic
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Tiramisu-ul clasic al lui Johnny Garlic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, biscuiți ladyfinger, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Tiramisu clasic al lui Johnny Garlic, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cafeaua și lichiorul amaretto într-un castron sau vas de copt puțin adânc și lăsați-l deoparte.
Aduceți o cratiță mică cu 2 centimetri de apă la fierbere la foc mare. Într-un castron mic rezistent la căldură care se va potrivi deasupra cratiței sau într-un cazan dublu, combinați gălbenușurile de ou și 1/2 cană de frișcă.
Se pune peste apa fierbinte și se bate continuu până când amestecul este de 160 de grade F și se acoperă spatele unei linguri, 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se bate timp de 3 până la 4 minute pentru a se răci. Lăsați deoparte să se răcească complet, aproximativ 10 până la 15 minute.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, adăugați frișca rămasă, amestecul de gălbenușuri pregătit și zahărul și bateți până se formează vârfuri moi, 3 până la 5 minute.
Adăugați mascarpone și combinați bine.
Așezați 1 strat de ladyfingers într-o tigaie de 9 x 13 inci; cele mai multe tigăi de această dimensiune le potrivesc în 6 rânduri de
Apoi, înmuiați rapid ambele părți ale degetelor în amestecul de cafea și puneți-le înapoi în tigaie.
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone peste fursecuri, presărați cu jumătate din pudra de cacao. Repetați cu un alt strat. Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 6 până la 12 ore.
Radeți ciocolata deasupra pentru garnitură și tăiați cu un cuțit subțire ascuțit în pătrate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.