Tiramisu Clasic
Tiramisu clasic necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, brânză mascarpone, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Clasic, și Tiramis Clasic 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul în vârful unui cazan dublu, peste apă clocotită. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se bat gălbenușurile până se îngroașă și se colorează lămâia.
Adăugați mascarpone la gălbenușurile bătute. Bateți până se combină. Într-un castron separat, bateți crema până la vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de gălbenușuri și lăsați-l deoparte.
Împărțiți degetele doamnei în jumătate și aliniați fundul și părțile laterale ale unui vas mare de sticlă.
Periați cu lichior de cafea. Puneți jumătate din umplutura de cremă peste degetele doamnei. Repetați ladyfingers, lichior de cafea și straturi de umplere.
Se ornează cu bucle de cacao și ciocolată. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Pentru a face buclele de ciocolată, folosiți un cojitor de legume și treceți-l pe marginea batonului de ciocolată.