Tiramisu

Tiramisu
Rețeta Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 12 ore și 15 minute. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, ladyfingers, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul de tel la viteză mare timp de aproximativ 5 minute, sau până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la mediu și adăugați 1/4 cană rom, 1/4 cană espresso și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Combinați restul de 1/4 cană de rom și 1 1/4 cană de espresso într-un castron puțin adânc. Înmuiați 1 parte a fiecărui ladyfinger în amestecul de espresso/rom și tapetați fundul unui vas de 9 pe 12 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă espresso uniform deasupra. Înmuiați 1 parte a degetelor rămase în amestecul de espresso / rom și așezați-le într-un al doilea strat în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ROMROM
5
Se toarnă restul de cremă espresso deasupra. Neteziți partea superioară și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolată rasă și praf ușor cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
7
Note: pentru a face espresso pentru această rețetă în aparatul de cafea electric cu picurare, folosiți suficientă apă pentru 4 căni de cafea plus 1/3 cană de espresso măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CafeaCafea
ApăApă
8
Puteți găsi savoiardi și mascarpone într-un magazin specializat Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista