Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, espresso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul de măturică la viteză mare timp de aproximativ 5 minute sau până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la mediu și adăugați 1/4 cană rom, 1/4 cană espresso și mascarpone.
Bateti pana se omogenizeaza.
Combinați restul de 1/4 cană de rom și 1 1/4 căni de espresso într-un bol superficial. Scufundați 1 parte a fiecărei ladyfinger în amestecul espresso/rom și aliniați fundul unui vas de 9 pe 12 pe 2 inci.
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă espresso uniform deasupra. Scufundați 1 parte a degetelor rămase în amestecul de espresso / rom și așezați-le într-un al doilea strat în vas.
Se toarnă restul de cremă espresso deasupra. Neteziți partea superioară și acoperiți cu folie de plastic. La frigider peste noapte.
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolată rasă și praf ușor cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.
Note: pentru a face espresso pentru această rețetă în aparatul de cafea cu picurare electrică, folosiți suficientă apă pentru 4 căni de cafea plus 1/3 cană de espresso măcinat.
Puteți găsi savoiardi și mascarpone într-un magazin de specialitate Italian.