Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 653 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de așchii de ciocolată, gelatină pudră, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un mixer cu atașamentul biciului, bateți gălbenușurile și zahărul până la o culoare groasă și palidă (etapa panglicii).
Adăugați mascarpone și bateți până se încorporează bine.
Se toarnă apă într-un castron mic, apoi se toarnă gelatină pudră peste ea. Nu amestecați. Lăsați gelatina să absoarbă toată apa (aproximativ 15 minute), apoi așezați vasul deasupra unei cratițe mici care conține apă fierbinte (creând un cazan dublu). Opriți imediat focul și lăsați gelatina să se dizolve complet. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou la un vârf moale, adăugați treptat zahăr, apoi turnați încet gelatina dizolvată. Bateți până la un vârf rigid, lucios. Îndoiți albușurile în amestecul de mascarpone și gălbenuș, apoi pliați în frișcă.
Într-un castron separat, combinați espresso și kalhua. Înmuiați 1 ladyfinger la un moment dat în amestecul de espresso. Într-o tigaie de 8 x 10 inci, aranjați degetele înmuiate apropiate în rânduri îngrijite până când fundul tigaiei este complet acoperit.
Se toarnă 1/2 din mousse peste ladyfingers și se netezește cu o spatulă de cauciuc.
Presărați 1/2 din așchii de ciocolată peste mousse. Creați un alt strat și răciți până când este setat.