Tiramisu

Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 653 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de așchii de ciocolată, gelatină pudră, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un mixer cu atașamentul biciului, bateți gălbenușurile și zahărul până la o culoare groasă și palidă (etapa panglicii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați mascarpone și bateți până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
4
Se toarnă apă într-un castron mic, apoi se toarnă gelatină pudră peste ea. Nu amestecați. Lăsați gelatina să absoarbă toată apa (aproximativ 15 minute), apoi așezați vasul deasupra unei cratițe mici care conține apă fierbinte (creând un cazan dublu). Opriți imediat focul și lăsați gelatina să se dizolve complet. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou la un vârf moale, adăugați treptat zahăr, apoi turnați încet gelatina dizolvată. Bateți până la un vârf rigid, lucios. Îndoiți albușurile în amestecul de mascarpone și gălbenuș, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MascarponeMascarpone
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Într-un castron separat, combinați espresso și kalhua. Înmuiați 1 ladyfinger la un moment dat în amestecul de espresso. Într-o tigaie de 8 x 10 inci, aranjați degetele înmuiate apropiate în rânduri îngrijite până când fundul tigaiei este complet acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă 1/2 din mousse peste ladyfingers și se netezește cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați 1/2 din așchii de ciocolată peste mousse. Creați un alt strat și răciți până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista