Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 385 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, zahăr granulat, ouă pasteurizate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Pregătiți un pahar de 8 cm de 3 cm dish.In într-un bol de amestecare, bateți albușurile de ou cu un vârf de sare doar până când dețin vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr puțin câte puțin, apoi continuați să bateți albușurile până când se mențin rigide peaks.In un al doilea castron mare, bate împreună gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr până la gros și palid, aproximativ 2 minute. Bateți în mascarpone până când sunt combinate. Bate în vanilla.In un al treilea castron, bate crema până când deține doar vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de mascarpone ușor, dar bine, apoi pliați în alb.Se amestecă cafeaua și Kahlua într-un castron puțin adânc. Înmuiați 1 ladyfinger în amestecul de cafea, înmuiându-l aproximativ 1 secundă pe fiecare parte și transferați-l în vasul pregătit. Repetați cu suficiente degete (în cazul meu a fost nevoie de 12 în total) pentru a acoperi fundul vasului.
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone uniform peste degete. Repetați, făcând un al doilea strat de amestec de ladyfingers și mascarpone.Se răcește timp de 6 ore sau peste noapte. Praf cu pudră de cacao înainte de servire.