Tiradito din Tunan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 194 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, Scotch bonnet chile, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tiradito Peruvian A Explicat, Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aranjați feliile de pește pe 4 farfurii de aperitiv răcite. Puneți amestecul de var cheie răcit peste pește și stropiți cu câteva picături de ulei de susan și sos de soia.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.