Tiny Tim fleac este o rețetă Europeană care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-Uri Sandwich Tiny Tim, Pata Tim, și Cum să faci un fleac | fleac italian de Crăciun.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți untul. Adăugați treptat zahăr; bate 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouăle, albușurile, smântâna, laptele, vanilia și extractul de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De Afine
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă într-un 13-in. x 9-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Pentru budincă, într-un castron mare, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Zdrobiți brownies - urile; așezați jumătate din firimituri într-un 3-qt. castron sau fel de mâncare. Se acoperă cu jumătate din budincă și topping bătut. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se presară cu trestie de bomboane zdrobită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "