Timballo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de cârnați, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Timballo de vinete cu Cavatelli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi cârnați, rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și frunza de dafin și saut, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
3
Adăugați morcovul, țelina și sarea și sautul, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Sare
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, 1 minut, apoi adăugați vin și degelați prin fierbere, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Vin
5
Adăugați roșii pure și zahăr și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se răcește sosul și se aruncă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Sos
Zahăr
1
Gătiți pastele într - o oală de fierbere de 6 până la 8 litri până la al dente, apoi transferați cu un skimmer într-o strecurătoare pentru a se scurge (nu clătiți), rezervând apă în oală pentru a găti bietă. Pastele se răcesc, se întind într-o tigaie, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați bietă în oală și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 3 până la 5 minute, apoi transferați cu skimmer într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bietul și se strecoară pumnii, apoi se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
3
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați făină și gătiți, șoptind, 1 minut, apoi adăugați lapte într-un flux lent, șoptind. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă bietă, sare, piper, nucșoară și 2 linguri Parmigiano, apoi se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Nucșoară
Piper
Chard Elvețian
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Souffl vas de ulei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de ulei. Acoperiți fundul vasului cu un singur strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Presărați 1/2 cană de mozzarella și 3 linguri de Parmigiano peste paste, apoi lingurați jumătate de sos de carne într-un strat uniform peste brânză. Aranjați o treime din pastele rămase peste sosul de carne în vasul souffl și acoperiți cu toată smogul, apoi un alt strat de paste (aproximativ jumătate din restul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
Brânză
Chard Elvețian
Paste
Sos
Carne
4
Se presară cu restul de brânzeturi, apoi se pune sosul de carne rămas peste brânză. Se acoperă cu pastele rămase. (Este posibil să aveți paste rămase.) Acoperiți pastele cu o rundă de pergament unsă (partea unsă în jos) și acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Paste
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți într - o oală largă de 6 până la 8 litri până când clocotește și o frigăruie metalică sau un cuțit subțire introdus în centrul timballo iese fierbinte la atingere, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Cuptor
Cuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți vasul souffl din Baia de apă și lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Îndepărtați folia și pergamentul și rulați un cuțit în jurul marginii timballo pentru a slăbi, apoi inversați un platou peste vasul souffl și inversați timballo pe platou.