Timballo

Timballo
Timballo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de cârnați, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Timballo de vinete cu Cavatelli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi cârnați, rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și frunza de dafin și saut, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovul, țelina și sarea și sautul, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
SareSare
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, 1 minut, apoi adăugați vin și degelați prin fierbere, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
5
Adăugați roșii pure și zahăr și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se răcește sosul și se aruncă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
SosSos
ZahărZahăr
1
Gătiți pastele într - o oală de fierbere de 6 până la 8 litri până la al dente, apoi transferați cu un skimmer într-o strecurătoare pentru a se scurge (nu clătiți), rezervând apă în oală pentru a găti bietă. Pastele se răcesc, se întind într-o tigaie, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Adăugați bietă în oală și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 3 până la 5 minute, apoi transferați cu skimmer într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bietul și se strecoară pumnii, apoi se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făină și gătiți, șoptind, 1 minut, apoi adăugați lapte într-un flux lent, șoptind. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă bietă, sare, piper, nucșoară și 2 linguri Parmigiano, apoi se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Souffl vas de ulei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de ulei. Acoperiți fundul vasului cu un singur strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Presărați 1/2 cană de mozzarella și 3 linguri de Parmigiano peste paste, apoi lingurați jumătate de sos de carne într-un strat uniform peste brânză. Aranjați o treime din pastele rămase peste sosul de carne în vasul souffl și acoperiți cu toată smogul, apoi un alt strat de paste (aproximativ jumătate din restul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
SosSos
CarneCarne
4
Se presară cu restul de brânzeturi, apoi se pune sosul de carne rămas peste brânză. Se acoperă cu pastele rămase. (Este posibil să aveți paste rămase.) Acoperiți pastele cu o rundă de pergament unsă (partea unsă în jos) și acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți într - o oală largă de 6 până la 8 litri până când clocotește și o frigăruie metalică sau un cuțit subțire introdus în centrul timballo iese fierbinte la atingere, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți vasul souffl din Baia de apă și lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Îndepărtați folia și pergamentul și rulați un cuțit în jurul marginii timballo pentru a slăbi, apoi inversați un platou peste vasul souffl și inversați timballo pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Îndepărtați vasul souffl și pergamentul rămas.

Ingrediente

3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi în suc, forțate cu sucuri printr-o moară alimentară (1 1/2 căni)roșii întregi în suc, forțate cu sucuri printr-o moară alimentară (1 1/2 căni)1morcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastecoaste de țelină, tocate măruntcoaste de țelină, tocate mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec12 lingurițe de pudră de usturoifăină universalăfăină universală2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella proaspătă (nu nesărată), tăiată în cuburi de 1/2 inch (1 cană redusă)mozzarella proaspătă (nu nesărată), tăiată în cuburi de 1/2 inch (1 cană redusă)0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOz Parmigiano-Reggiano ras finOz Parmigiano-Reggiano ras fin0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de cârnați italieni dulci (îndepărtați carcasele dacă sunt în legături)carne de cârnați italieni dulci (îndepărtați carcasele dacă sunt în legături)1pinchVârf de zahărVârf de zahăr9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillb Green Swiss chard, tulpini și coaste centrale aruncate și frunze tocate grosierlb Green Swiss chard, tulpini și coaste centrale aruncate și frunze tocate grosier12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat0Bucăți de caramele Heath Bar1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.zitiziti
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista