Timballo

Timballo
Timballo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de cârnați, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Timballo de vinete cu Cavatelli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi cârnați, rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și frunza de dafin și saut, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovul, țelina și sarea și sautul, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
SareSare
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, 1 minut, apoi adăugați vin și degelați prin fierbere, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
5
Adăugați roșii pure și zahăr și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se răcește sosul și se aruncă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
SosSos
ZahărZahăr
1
Gătiți pastele într - o oală de fierbere de 6 până la 8 litri până la al dente, apoi transferați cu un skimmer într-o strecurătoare pentru a se scurge (nu clătiți), rezervând apă în oală pentru a găti bietă. Pastele se răcesc, se întind într-o tigaie, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați bietă în oală și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 3 până la 5 minute, apoi transferați cu skimmer într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bietul și se strecoară pumnii, apoi se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făină și gătiți, șoptind, 1 minut, apoi adăugați lapte într-un flux lent, șoptind. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă bietă, sare, piper, nucșoară și 2 linguri Parmigiano, apoi se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Souffl vas de ulei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de ulei. Acoperiți fundul vasului cu un singur strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Presărați 1/2 cană de mozzarella și 3 linguri de Parmigiano peste paste, apoi lingurați jumătate de sos de carne într-un strat uniform peste brânză. Aranjați o treime din pastele rămase peste sosul de carne în vasul souffl și acoperiți cu toată smogul, apoi un alt strat de paste (aproximativ jumătate din restul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
SosSos
CarneCarne
4
Se presară cu restul de brânzeturi, apoi se pune sosul de carne rămas peste brânză. Se acoperă cu pastele rămase. (Este posibil să aveți paste rămase.) Acoperiți pastele cu o rundă de pergament unsă (partea unsă în jos) și acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți într - o oală largă de 6 până la 8 litri până când clocotește și o frigăruie metalică sau un cuțit subțire introdus în centrul timballo iese fierbinte la atingere, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți vasul souffl din Baia de apă și lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Îndepărtați folia și pergamentul și rulați un cuțit în jurul marginii timballo pentru a slăbi, apoi inversați un platou peste vasul souffl și inversați timballo pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Îndepărtați vasul souffl și pergamentul rămas.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista