Această rețetă servește 12. Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Timbalele sărate cu cremă de muștar și ciuperci ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 99 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, brânză ricotta cu lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Cremă De Porumb Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți untul la foc mediu și adăugați chiffonadele verde muștar, ciupercile tăiate cubulețe și usturoiul tocat. Gatiti pana cand verdeturile abia se ofilesc si usturoiul este parfumat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați laptele și smântâna într-o tigaie cu sos. Aduceți la foc mic. Bulele ar trebui să înceapă să se formeze de-a lungul marginilor, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ricotta și bateți-o până se încorporează bine. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți ouăle și gălbenușul împreună într-un castron mediu. În timp ce bateți adăugați o ceașcă de aproximativ aproximativ amestecul de smântână fierbinte pentru a tempera ouăle. Apoi adăugați restul (turnând o strecurătoare dacă vă place o textură foarte mătăsoasă) la amestec și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de verdeață și ciuperci și amestecați împreună.Ungeți o formă de brioșă de dimensiuni standard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6
Se toarnă amestecul în tigaie împărțindu-l uniform între fiecare compartiment.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați cositorul într-o tigaie mai mare și puneți cele două tigăi împreună în cuptor. Folosind un ulcior, turnați apă caldă în tigaia de copt până când nivelul ajunge cam la jumătatea părților laterale ale formei de briose, creând un bain marie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți aproximativ 45 de minute până când abia se fixează. Dacă vârfurile încep să se rumenească prea mult, acoperiți-l ușor cu folie de tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
9
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Puneți-le, acoperite în frigider timp de câteva ore (peste noapte este cel mai bun).pentru a
11
Serviți: când sunt gata de farfurie, aduceți-le la temperatura camerei și inversați cu grijă cositorul. Poate fi necesar să atingeți ușor partea de jos pentru a elibera timbalele.
12
Se servește la temperatura camerei. Adesea împerechez acest lucru cu coaste scurte fierte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă