Timbale sărate cu cremă de muștar și ciuperci
Această rețetă servește 12. Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Timbalele sărate cu cremă de muștar și ciuperci ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 99 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, brânză ricotta cu lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Cremă De Porumb Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți untul la foc mediu și adăugați chiffonadele verde muștar, ciupercile tăiate cubulețe și usturoiul tocat. Gatiti pana cand verdeturile abia se ofilesc si usturoiul este parfumat. Pune deoparte.
Așezați laptele și smântâna într-o tigaie cu sos. Aduceți la foc mic. Bulele ar trebui să înceapă să se formeze de-a lungul marginilor, dar nu fierbe.
Adăugați ricotta și bateți-o până se încorporează bine. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Bateți ouăle și gălbenușul împreună într-un castron mediu. În timp ce bateți adăugați o ceașcă de aproximativ aproximativ amestecul de smântână fierbinte pentru a tempera ouăle. Apoi adăugați restul (turnând o strecurătoare dacă vă place o textură foarte mătăsoasă) la amestec și bateți bine.
Adăugați amestecul de verdeață și ciuperci și amestecați împreună.Ungeți o formă de brioșă de dimensiuni standard.
Se toarnă amestecul în tigaie împărțindu-l uniform între fiecare compartiment.
Așezați cositorul într-o tigaie mai mare și puneți cele două tigăi împreună în cuptor. Folosind un ulcior, turnați apă caldă în tigaia de copt până când nivelul ajunge cam la jumătatea părților laterale ale formei de briose, creând un bain marie.
Coaceți aproximativ 45 de minute până când abia se fixează. Dacă vârfurile încep să se rumenească prea mult, acoperiți-l ușor cu folie de tablă.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Puneți-le, acoperite în frigider timp de câteva ore (peste noapte este cel mai bun).pentru a
Serviți: când sunt gata de farfurie, aduceți-le la temperatura camerei și inversați cu grijă cositorul. Poate fi necesar să atingeți ușor partea de jos pentru a elibera timbalele.
Se servește la temperatura camerei. Adesea împerechez acest lucru cu coaste scurte fierte