Timbale sărate cu cremă de muștar și ciuperci

Timbale sărate cu cremă de muștar și ciuperci
Această rețetă servește 12. Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Timbalele sărate cu cremă de muștar și ciuperci ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 99 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, brânză ricotta cu lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Cremă De Porumb Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți untul la foc mediu și adăugați chiffonadele verde muștar, ciupercile tăiate cubulețe și usturoiul tocat. Gatiti pana cand verdeturile abia se ofilesc si usturoiul este parfumat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați laptele și smântâna într-o tigaie cu sos. Aduceți la foc mic. Bulele ar trebui să înceapă să se formeze de-a lungul marginilor, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ricotta și bateți-o până se încorporează bine. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți ouăle și gălbenușul împreună într-un castron mediu. În timp ce bateți adăugați o ceașcă de aproximativ aproximativ amestecul de smântână fierbinte pentru a tempera ouăle. Apoi adăugați restul (turnând o strecurătoare dacă vă place o textură foarte mătăsoasă) la amestec și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de verdeață și ciuperci și amestecați împreună.Ungeți o formă de brioșă de dimensiuni standard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Se toarnă amestecul în tigaie împărțindu-l uniform între fiecare compartiment.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați cositorul într-o tigaie mai mare și puneți cele două tigăi împreună în cuptor. Folosind un ulcior, turnați apă caldă în tigaia de copt până când nivelul ajunge cam la jumătatea părților laterale ale formei de briose, creând un bain marie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți aproximativ 45 de minute până când abia se fixează. Dacă vârfurile încep să se rumenească prea mult, acoperiți-l ușor cu folie de tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Puneți-le, acoperite în frigider timp de câteva ore (peste noapte este cel mai bun).pentru a
11
Serviți: când sunt gata de farfurie, aduceți-le la temperatura camerei și inversați cu grijă cositorul. Poate fi necesar să atingeți ușor partea de jos pentru a elibera timbalele.
12
Se servește la temperatura camerei. Adesea împerechez acest lucru cu coaste scurte fierte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista