Timbale De Rădăcină De Țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Timbalele de rădăcină de țelină. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° (190C).
Așezați rădăcina de țelină și cartofii într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți aproximativ 10 minute, sau până se înmoaie; se scurge bine.
Purificați rădăcina de țelină, cartoful, smântâna, ouăle, gălbenușul, usturoiul și nucșoara împreună într-un robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Unt șase 6 oz (175ml) ramekins. Împărțiți amestecul de rădăcină de țelină între ramekine.
Așezați într-o tigaie și adăugați apă fierbinte la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când este ferm la atingere. Rulați cu grijă un cuțit în jurul interiorului fiecărui ramekin și întoarceți-vă pe farfurii.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;