Timbale de ciuperci, linte și orez sălbatic

Timbale de ciuperci, linte și orez sălbatic
Timbalele de ciuperci, linte și orez sălbatic necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 150 de calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tofu de mătase, sherry, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte și pâine de orez sălbatic, Orez Sălbatic Și Dovleac Picant De Ghindă Umplut Cu Linte, și Orez Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o felie de ciuperci cu aspect frumos în partea de jos a fiecărui ramekin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă până începe să se rumenească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați până se transformă în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați ciupercile, tofu, usturoiul, sherry-ul și apa și amestecați până când sunt destul de netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Adăugați lintea și procesați din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Adăugați pasta de roșii, ierburile, amidonul de porumb și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați ceapa la procesor și pulsați pentru a le include, dar nu supraprocesați (doriți să păstreze o anumită textură.) Răsturnați conținutul robotului de bucătărie într-un castron și adăugați orezul sălbatic gătit. Condimentează cu sare și piper negru după gust. Împărțiți amestecul între ramekinele cu ulei și neteziți blaturile cu o lingură. Puneți ramekinele în vasul mare de copt și adăugați apă fierbinte în vas, având grijă să nu-l stropiți în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Coaceți, neacoperit, până când vârfurile sunt maronii și cruste, iar mijlocul pare moderat ferm atunci când este apăsat cu degetul–aproximativ 45-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor și inversați ramekinele pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți cu sosul preferat de ciuperci (sau vedeți-l pe al meu mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista