Timbale de ciuperci, linte și orez sălbatic

Timbale de ciuperci, linte și orez sălbatic
Timbalele de ciuperci, linte și orez sălbatic necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 150 de calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tofu de mătase, sherry, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte și pâine de orez sălbatic, Orez Sălbatic Și Dovleac Picant De Ghindă Umplut Cu Linte, și Orez Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o felie de ciuperci cu aspect frumos în partea de jos a fiecărui ramekin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă până începe să se rumenească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați până se transformă în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciupercile, tofu, usturoiul, sherry-ul și apa și amestecați până când sunt destul de netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Adăugați lintea și procesați din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Adăugați pasta de roșii, ierburile, amidonul de porumb și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați ceapa la procesor și pulsați pentru a le include, dar nu supraprocesați (doriți să păstreze o anumită textură.) Răsturnați conținutul robotului de bucătărie într-un castron și adăugați orezul sălbatic gătit. Condimentează cu sare și piper negru după gust. Împărțiți amestecul între ramekinele cu ulei și neteziți blaturile cu o lingură. Puneți ramekinele în vasul mare de copt și adăugați apă fierbinte în vas, având grijă să nu-l stropiți în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Coaceți, neacoperit, până când vârfurile sunt maronii și cruste, iar mijlocul pare moderat ferm atunci când este apăsat cu degetul–aproximativ 45-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor și inversați ramekinele pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Serviți cu sosul preferat de ciuperci (sau vedeți-l pe al meu mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista