Timbalele de ciuperci, linte și orez sălbatic necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 150 de calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tofu de mătase, sherry, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte și pâine de orez sălbatic, Orez Sălbatic Și Dovleac Picant De Ghindă Umplut Cu Linte, și Orez Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o felie de ciuperci cu aspect frumos în partea de jos a fiecărui ramekin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă până începe să se rumenească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați până se transformă în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciupercile, tofu, usturoiul, sherry-ul și apa și amestecați până când sunt destul de netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Adăugați lintea și procesați din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
6
Adăugați pasta de roșii, ierburile, amidonul de porumb și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați ceapa la procesor și pulsați pentru a le include, dar nu supraprocesați (doriți să păstreze o anumită textură.) Răsturnați conținutul robotului de bucătărie într-un castron și adăugați orezul sălbatic gătit. Condimentează cu sare și piper negru după gust. Împărțiți amestecul între ramekinele cu ulei și neteziți blaturile cu o lingură. Puneți ramekinele în vasul mare de copt și adăugați apă fierbinte în vas, având grijă să nu-l stropiți în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orez Sălbatic Gătit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Coaceți, neacoperit, până când vârfurile sunt maronii și cruste, iar mijlocul pare moderat ferm atunci când este apăsat cu degetul–aproximativ 45-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor și inversați ramekinele pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți cu sosul preferat de ciuperci (sau vedeți-l pe al meu mai jos).